Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@16:03:35 GMT

شبکه‌های اجتماعی از چه زمانی درآمدزا می شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۹۴۴۲

شبکه‌های اجتماعی از چه زمانی درآمدزا می شوند؟

مدیر پیام­ رسان ایتا گفت: شبکه های اجتماعی معمولا سه سال بعد از اینکه به کاربران پایدار و ضریب چسبندگی 50 درصد می رسند، وارد درآمدزایی می شوند.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، محسن غفاری مدیر پیام رسان داخلی ایتا در برنامه گفت و گوی اجتماعی رادیو گفت و گو با اشاره به  تعداد کاربران فعال این پیام ­رسان­ گفت: کاربران ما از نگاه کافه بازار حدود سه میلیون و 300 هزار نفر هستند؛ ما معمولا برای شبکه ­های اجتماعی معیاری از قبیل کاربر نصبی، روزانه و فعال ماهانه در نظر می­ گیریم و کاربران فعال روزانه ما یک میلیون و 300 هزار نفر هستند، البته تا قبل از سال جدید تا یک میلیون و 700 هزارتا هم پیش رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ایتا قرار است درآمدزا باشد یا خیر، عنوان کرد: شبکه های اجتماعی معمولا سه سال بعد از اینکه به کاربران پایدار و ضریب چسبندگی 50 درصد می رسند، وارد درآمدزایی می شوند. عمده درآمد شبکه­ های اجتماعی در کل دنیا برای تبلیغات است، چون درآمدی خالص است.

مدیر پیام رسان ایتا، درباره علل موفق نشدن پیام ­رسان­ های داخلی تشریح کرد: در حال حاضر پیام­رسان ­های داخلی به دلیل کمبود علاقه کاربران به تبلیغات، چندان وارد این مقوله نشدند و به طور طبیعی آینده پیام­رسان­ های داخلی منوط به خدماتی مانند پرداخت­ هایی است که از طریق آن­ها انجام می شود.

وی ادامه داد: فعلا در سیستم کشور ما ورود به موضوع درآمدزایی برای ایتا چالش زیادی نسبت به هزینه­ ها دارد، شاید تبلیغات اندکی بتواند هزینه ­ها را پوشش دهد، اما نمی تواند هزینه گسترش و توسعه شبکه را بدهد.

غفاری با اشاره به اینکه هزینه پیام­ رسان تلگرام بسیار سرسام آور است و مشخص نیست که چطور از آن درآمد به دست می آورند، افزود: خدماتی که تلگرام در جهان ارائه می­ دهد، ابری است؛ یعنی دائم محتوا را نگه می­دارد و این به شدت سربار است.  

وی افزود: تلگرام از لحاظ دارا بودن محتواهای بزرگ اطلاعات خیلی ارزشمند است، اما اینکه این محتوا را کجا مصرف می­ کنند نیز اهمیت دارد؛ مهم­ترین جایی که این اطلاعات می­ تواند برای تلگرام اثربخش باشد، تبلیغات است، اما باز هم وارد این مقوله نشده است.

مدیر پیام ­رسان ایتا تصریح کرد: درصد استفاده از پیام ­رسان ­ها و سایت ­های خارجی برای مخاطب و درآمدزایی آن برای اپراتورها بیشتر است و در بعضی مناطق اپراتور برای حفظ کیفیت خود پهنای باند یک گیگ خود را تبدیل به 95 درصد پهنای باند خارجی و 5 درصد داخلی کرده بود، جالب اینکه وقتی کاربر از VPN استفاده می­ کرد، سرعتش بهتر می­ شد، اما زمانی که مخاطب وارد سایت­ های داخلی می­ شد، اینترنت کند می­ شد و نمی ­توانست وارد پیام­ رسان­ های داخلی شود.

وی درباره علل پرداخت نشدن کمیسیون به پیام­ رسان­ ها توسط دولت گفت: در کشور سال 95 طرح خوبی به نام کانتنت فمیلی برای تسهیم درآمد بین تولید کننده، ارائه کننده و نشر دهنده محتوا وجود داشت. فکر می‌کردیم که یکی از ارائه­ دهندگان این طرح که آقای جهرمی بود و حالا وزیر شده، این طرح را گسترش دهد، اما اجرا نشد.

غفاری اظهار داشت: اگر خواستار رونق اکوسیستم محتوا در کشور باشیم، باید سیستم کانتنت فمیلی در کشور اجرا شود و اتفاقا یک سال هم اجرا شد، اما جنبه اختیاری داشت و چون به صورت قانون در نیامد اپراتورها از انجام آن شانه خالی کردند و انجام ندادند.

وی درباره طرح­ های جدید امسال توضیح داد: در سال جدید وزارت ارتباطات طرحی را برای خرید پهنای باند از پیام ­رسان داخلی تصویب کردند، اما باز این مصوبه مدنظرمان نیست. در این مصوبه گفته شده نصف پهنای باند اینترنت را از ما بخرید نه محتوا را.

مدیر پیام­ رسان ایتا با اشاره به اینکه ما در این سیستم دو ملاک داریم که یکی پهنای باند است، افزود: ما آی اس پی نیستیم، اما احساس می­ کنم وزارت ارتباطات با اپراتورها خیلی مماشات می­ کند، بسیاری از اپراتورها درآمد سرسام آوری از فروش محتوای خارجی در ایران دارند. یک هفته ای که اینترنت قطع شد اپراتورها اذعان کردند که 100 میلیارد تومان ضرر کردند و در حال حاضر درآمدها فقط به اپراتورها و دولت می رسد.

دریافت مالیات مانع پرداخت آنلاین از راه پیام­ رسان­ ها می­ شود

در ادامه مرتضی رحیمی مدیرعامل سروش پلاس، درباره تعداد کاربران این پیام رسان گفت: ما در رجیستر در حال رسیدن به 20 میلیون هستیم و تعداد کاربران فعال ماهانه چهار و نیم میلیون است که یا چت شخصی و گروهی انجام دادند یا از کانال ها بازدید کردند.

وی درباره اختصاص درآمد اپراتورها به پیام ­رسان­ ها گفت: اختصاص درآمد اپراتورها به پیام­ رسان­ ها به معنای خراب کردن اکوسیستم است و یکی از اتفاقات همین محدود کردن استفاده اینترنت داخلی است.

مدیرعامل سروش پلاس تصریح کرد: در شورای عالی فضای مجازی مصوبه ای تصویب شد و برای ایجاد این زیرساخت برای افراد مختلف وظایف مختلفی تعیین شد و عقب افتادگی جدی در این حوزه وجود داشت و تقسیم وظیفه ای بین بانک مرکزی، وزارت ارتباطات و صداوسیما ایجاد شد.

وی با تأکید بر اینکه فکر می کنم وزارت ارتباطات بیشتر از سایر حوزه ها در کار خود جدیت نشان داد، گفت: یکی از مسیرهای درآمدزایی پرداخت است، اما مردم این کار را انجام نمی­ دهند، چون بعد از آن مالیات دریافت می­ شود و وظیفه بانک مرکزی این بود که تا مدتی مالیات دریافت نکند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی درآمد اینترنت درآمدزایی وزارت ارتباطات پهنای باند پیام رسان رسان ایتا مدیر پیام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس البرز گفت:‏‎ ‎کاربران‎ ‎و‎ ‎مدیران گروه ها و کانال ‏ها در‎ ‎آستانه‎ ‎مرحله‎ ‎دوم‎ ‎انتخابات‎ ‎مجلس‎ ‎شورای‎ ‎اسلامی در‎ ‎این‎ ‎استان‎ ‎،‎ ‎اخلاق‎ ‎مداری‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎فضای‎ ‎مجازی‎ ‎اولویت‎ ‎فعالیت‎ ‎خود‎ ‎قرار‎ ‎دهند‎.‎ - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ ‌سید مرتضی موسوی " اظهار کرد: با گسترش و توسعه ارتباطات و تغییر سبک تبلیغات و فعالیت های مرتبط با فضای مجازی و حواشی این فعالیت ها نیز تغییرات زیادی کرده و مدیریت این فضا ضروری است.

وی اضافه کرد:  مدیران گروه ها و کانال های فضای مجازی مسوولیت سنگینی برای حفظ ارزش های اسلامی و رعایت اصول حرفه ای در انتشار مطالب دارند که باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس البرز  افزود:در این سیر زمانی باید دست به دست هم دهیم تا فضی مجازی را بیش از پیش ایمن و مطمئن نگه داریم.

وی گفت: مدیران گروه ها و کانال‌های فضای مجازی باید رعایت اصول اخلاقی در پیشگیری از هر نوع تشنج و تشویش افکار عمومی را مد نظر قرار دهند و از دامن زدن به مسائل حاشیه ای خودداری نمایند.

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش حجم تبلیغات انتخاباتی در روزهای آتی و علاقمندی کاربران به استفاده از نرم افزارهای موبایل پایه، یادآورشد: کاربران نرم افزارهای تبلیغاتی را از منابع رسمی انتشار که بررسی های امنیتی لازم را در خصوص امنیت آن ها انجام شده استفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط کلاهبرداران و سودجویان فرصت را غنیمت دانسته و با ترفندهای مختلف از جمله ایجاد اینگونه نرم افزارها در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه های اجتماعی مختلف و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها، دست به سودجویی از کاربران می زنند.

سرهنگ موسوی ادامه داد: با نظارت و کنترل بر شبکه های اجتماعی توسط ادمین ها در فضاهای مجازی می توان از بسیاری از آسیب هاجلوگیری کرد.

وی تاکید کرد : با توجه به اینکه مدیران گروه ها و کانال ها در فضای مجازی مسوولیت فضای مجازی را عهده دارند از قراردادن هرگونه لینک و آدرس ناشناس خودداری کنند و قبل از عضوگیری در گروه‌ و کانال‌های خود حتما فعالیت کاربرها را مورد رصد و پایش قرار دهند.   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • اعتماد به سکوهای داخلی در گرو حفاظت از داده های شخصی کاربران
  • هشتگ «شکایت_از_بی_بی_سی» در حال پرتکرار شدن است
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!