Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از ساعاتی پیش با انتشار ویدئویی از لحظه شروع به کار کاربری در پیامر‌رسان بومی ایتا، شایعه پیرامون ثبت عکس کاربران هنگام ورود به این پیام‌رسان در شبکه‌های اجتماعی مختلف منتشر شد. انتشار این ویدئو که اثبات نقض حقوق کاربران است واکنش کاربران را به دنبال داشته است چرا که همزمان باورود کاربر دوربین جلوی تلفن همراه کاربر فعال شده و به اعتقاد منتشر کننده این ویدئو اقدام به ثبت تصویر از کاربر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه ویدئوی منتشر شده از این ادعا که در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است را می‌بینید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به دنبال انتشار این ویدئو گردانندگان پیا‌م‌رسان ایتا اعلام کردند:

"ایتا مثل سایر پیام‌رسان‌ها برای عکس گرفتن، ضبط ویدئو، ارسال پیام ویدئویی(فیلم سلفی) و فعالیت‌های مشابه(مثل تنظیم پروفایل و...) نیازمند دسترسی به دوربین است.

برنامه در ابتدای راه‌اندازی خود، یکبار دسترسی به دوربین را چک می‌کند؛ بدیهی است که این به معنی عکس گرفتن نیست.  به عبارت ساده‌تر، وقتی که برنامه‌ ایتا چک می‌کند که آیا گوشی دوربین جلو دارد یا نه، در برخی مدل‌ها که دوربین سلفی پاپ آپ دارند(مثل Redmi-K20) دوربین جلو فعال می‌شود؛ به همین خاطر ممکن است کاربر احساس کند که دوربین از او عکس می‌گیرد. در حالی که نه تصویری ضبط شده و نه عکسی ارسال شده است.

کاربرانی که معلومات فنی دارند می‌توانند با مراجعه به کد و بسته‌ نصب برنامه، این موضوع را بررسی کنند. "

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی پیامرسان داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: کارشناسان پلیس فتای استان البرز با بکارگیری روش‌های نوین بررسی جرایم رایانه‌ای و اقدامات فنی و پلیسی از فعالیت یک اکانت تلگرامی در زمینه فیشینگ مطلع شدند.

بیشتر بخوانید: دستگیری پسر جوانی که مادر خود را به آتش کشید + جزئیات

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه متهم مورد نظر در منطقه عظیمیه کرج شناسایی و نامبرده با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد.

وی بیان کرد: در بازرسی از تجهیزات الکترونیک متهم که به وسیله آنها اقدام به ارسال پیامک‌های جعلی ابلاغیه قضائی می‌کرد، اطلاعات بانکی بیش از ۴۰۰ کاربر شناسایی شد که تاکنون ۱۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند.

سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری انجام شده توسط این متهم توسط کارشناسان بیش از دو میلیارد ریال برآورد می‌شود، از معرفی وی به مرجع قضائی خبر داد.

وی گفت: مشاهده ابلاغیه قضائی هیچ نیازی به پرداخت وجه ندارد، لذا در مواجهه با سایت‌های جعلی که برای مشاهده ابلاغیه کاربر را به درگاه واریز منتقل می‌کند، به هیچ وجه اطلاعات بانکی را در آن بارگذاری نکنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229502 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند